Leven in contact met jezelf
Begint Hier

Ja, dat wil ik!

Hoe? Kies jouw avontuur

workshops

individueel coachtraject

team coaching

Hoe?
Kies jouw avontuur

Wanneer je hebt gekozen om een coachingstraject aan te gaan heb je de eerste stap gezet naar je persoonlijke ontplooiing. Je wilt meer halen uit jezelf, je carrière, je leven óf je hebt juist wat teveel van dat alles gehad en bent op zoek naar balans.

Als coach werk ik met alles wat er is.
Vanuit open contact en met een positieve blik help ik je om je eigen kracht te vinden zodat jij zelf weer je eigen pad kunt volgen. 


coaching

workshops

Are you ready? To love yourself like Kanye loves Kanye. 

Elk kwartaal geef ik vanuit girl on the go een gratis online workshop. Tijdens deze workshops kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met girl on the go en een (eerste?) stap nemen op jouw weg naar zelfontplooiing.

Deze workshops bied ik ook face to face* aan voor bedrijven of andere groepen. Dit kan al vanaf minimaal 8 personen. 

* afhankelijk van de locatie ivm de huidige Corona maatregelen

Workshop: Who me?! Ja jij!! - omgaan met imposter syndrome

Ja, dat wil ik!

* afhankelijk van de locatie ivm de huidige Corona maatregelen

Vanuit girl on the go worden er verschillende workshops gegeven. Deze bied ik aan online maar ook face to face in kleine groepen van maximaal 8 personen. Hieronder een overzicht en korte omschrijving van de workshops op dit moment.

Worstel je met het gevoel dat de successen die je hebt behaald, niet jouw verdiensten zijn en dat er een keer komt dat je door de mand zult vallen? Herken je jezelf in 1 of meer van de volgende uitspraken?

- "Waarom vragen ze dat aan mij?"
- "Ik doe altijd maar wat,..."
- "Hij vindt mij aardig, daarom krijg ik deze kans."

Grote kans dat je last hebt van imposter syndrome.  

Deze interactieve workshop zit vol herkenning, uitleg, oefeningen, tips en tricks over hoe jij beter om kunt gaan met jouw type van imposter syndrome. 

Maak van je valkuil je kracht!Robert - Workshop

"Tijdens de workshop was er veel herkenbaarheid, het is fijn om te weten dat er anderen zijn met dezelfde onzekerheden. Ik ben er wel achter gekomen dat ik niet het Imposter Syndrome heb. Wel was het fijn om verhalen te delen met elkaar en onderling het e.e.a. te herkennen van elkaar.

Ik vond het fijn hoe Yldou een goed luisterend oor was voor iedereen en het ook met veel enthousiasme vertelde, het maakte de workshop ook leuk om aan deel te nemen ook al kan het best een zwaar onderwerp zijn."

"Ik zat vast in een vicieuze cirkel waar ik, zelfstandig, niet meer uit kwam. Hierdoor was mijn leven in een pauzestand te komen staan. Het coachingstraject heeft mij mentale rust gebracht, waardoor mijn prestaties op het werk zeer sterk verbeterde.

Wat kenmerkend was aan de gesprekken met Yldou was de hele rustige/kalme doch doorvragend manier van coachen. Door de vraagstelling wordt de vinger op de zere plek gelegd zodat er een concreet antwoord uit kwam. Dit was confronterend maar heel fijn omdat je dan hele duidelijke stappen zet in het ontwikkelingsproces."

Miquel- Coachee

Testimonials

Gelukt!