Mensen de tools geven om de beren op hun weg zelf weg te kunnen jagen om zo hun eigen pad te volgen

Ja, dat wil ik!

Mijn Missie

Hoe? Kies jouw avontuur

workshops

1-op-1 coaching

team coaching

Hoe? Kies jouw avontuur

Hoe?
Kies jouw avontuur

Uit ervaring weet ik dat het vinden van je eigen pad én die dan ook volgen erg lastig kan zijn. 

Lang heb ik een weg bewandeld die eigenlijk te ver bij mijn echte ik vandaan stond. Ik had een heel goed masker gemaakt, of eigenlijk een hele serie aan maskers, want ik paste me graag aan, aan degene die ik tegenover me had. Dit zorgde ervoor dat ik mij als een acteur steeds aanpaste aan de situatie en aan mijn publiek. Iedereen kon altijd met mij opschieten en iedereen vond me aardig. Ik voelde me echter eigenlijk altijd alleen en niet op mijn plaats. Elke dag was hierdoor een opgave. Al die aanpassingen en maskers kostten namelijk enorm veel energie. 

Sinds ik mijn maskers heb afgezet en vertrouw op mijn gevoel heb ik veel echter contact met mezelf en met de mensen om me heen. Zo kwam ik weer terecht op mijn juiste pad en vond ik mijn energie terug om dat te bewandelen. Dat is iets wat ik het allerliefste wil doorgeven aan anderen. Met mijn eigen ervaring en kennis op zak, zonder maskers, kan ik mijn reis als coach voortzetten. Naast het vertrouwen op mijn gevoel geven de skills die ik heb geleerd mij de juiste handvatten en het vertrouwen dat ik op die manier een goede coach kan zijn voor anderen.

Uit ervaring weet ik dat het vinden van je eigen pad én die dan ook volgen erg lastig kan zijn. Vanuit girl on the go zet ik me daarom graag in voor iedereen die wil groeien en vooruit wil. 


Lang heb ik een pad bewandeld dat eigenlijk te ver bij mijn echte ik vandaan was. Ik had een heel goed masker gemaakt, of eigenlijk een hele serie aan maskers, want ik paste me graag aan, aan degene die ik tegenover me had. Dit zorgde ervoor dat ik mij als een acteur steeds aanpaste aan de situatie en aan mijn publiek. Iedereen kon altijd met mij opschieten en iedereen vond me aardig. Ik voelde me echter eigenlijk altijd alleen, het was elke dag weer een opgave. Dat kwam omdat al die aanpassingen en maskers enorm veel energie kostte. 

Sinds ik mijn masker heb afgezet en vertrouw op mijn gevoel heb ik veel echter contact met mezelf en met mensen om me heen. Zo kwam ik weer terecht op mijn juiste pad en dat maakt mijn wereld zoveel beter en mooier. Dat is iets wat ik het allerliefste wil doorgeven aan anderen. Met mijn eigen ervaring en kennis op zak, zonder maskers, kan ik mijn reis als coach voortzetten. De skills die ik heb geleerd geven mij naast mijn gevoel de juiste handvatten en het vertrouwen dat ik op die manier een goede coach kan zijn voor anderen.

Even Voorstellen

De opleiding tot professioneel coach heb ik gevolgd bij Coachcenter. Tijdens de negen maanden durende opleiding voor professional coaching en leiderschap heb ik een breed scala aan tools en technieken geleerd die ik toepas tijdens het coachen en de workshops die ik geef. 

Opleiding & kwalificatie

Coachcenter werkt volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council Netherlands (EMCC). De opleiding voor professional coaching en leiderschap is geaccrediteerd en erkend met een European Quality Award.

Yldou's favoriete dingen

Lange wandelingen buiten in de natuur

Illustreren

Een goed glas rode wijn

(gedichten) schrijven

Sporten: yoga

Disney films keer op keer opnieuw kijken

Muziek, dansen, podcasts luisteren

Lekker eten: koken of uiteten

Gelukt!