Door een veilig welkom te zijn voor een ander, maak ik wat pijn doet zichtbaar. 
Zo kun je voorbij de belemmering en door naar vrijheid en acceptatie. 

Ja, dat wil ik!

Mijn Missie

Hoe? Kies jouw avontuur

workshops

individueel traject

team coaching

Hoe? Kies jouw avontuur

Hoe?
Kies jouw avontuur

Uit ervaring weet ik dat het vinden van je eigen pad én die dan ook volgen erg lastig kan zijn.

Lang heb ik een weg bewandeld die eigenlijk te ver bij mijn echte ik vandaan lag. De keuzes die ik maakte en het masker dat ik op had gezet, of eigenlijk een hele serie aan maskers, zorgden ervoor dat ik steeds verder van mezelf afdwaalde. Ik paste me graag aan, aan degene die ik tegenover me had en aan hoe ik dacht dat ik zou moeten zijn om gelukkig te worden. Ik voelde me echter eigenlijk altijd alleen en niet op mijn plaats. Elke dag was hierdoor een opgave. Al die aanpassingen en maskers kostten namelijk enorm veel energie.

Sinds ik mijn maskers heb leren herkennen en ze af kan zetten heb ik veel echter contact met mezelf en met de mensen om me heen. Ik vertrouw op mijn gevoel en neem het leven zoals het komt. Zo kwam ik weer terecht op mijn pad en vond ik mijn energie terug om dat te bewandelen. Met mijn eigen ervaring en kennis op zak, zonder maskers, kan ik mijn reis als coach voortzetten. Naast het vertrouwen op mijn gevoel geven de skills die ik heb geleerd en mij de juiste handvatten en het vertrouwen dat ik op die manier een goede coach kan zijn voor anderen.

Uit ervaring weet ik dat het vinden van je eigen pad én die dan ook volgen erg lastig kan zijn. Vanuit girl on the go zet ik me daarom graag in voor iedereen die wil groeien en vooruit wil. 


Lang heb ik een pad bewandeld dat eigenlijk te ver bij mijn echte ik vandaan was. Ik had een heel goed masker gemaakt, of eigenlijk een hele serie aan maskers, want ik paste me graag aan, aan degene die ik tegenover me had. Dit zorgde ervoor dat ik mij als een acteur steeds aanpaste aan de situatie en aan mijn publiek. Iedereen kon altijd met mij opschieten en iedereen vond me aardig. Ik voelde me echter eigenlijk altijd alleen, het was elke dag weer een opgave. Dat kwam omdat al die aanpassingen en maskers enorm veel energie kostte. 

Sinds ik mijn masker heb afgezet en vertrouw op mijn gevoel heb ik veel echter contact met mezelf en met mensen om me heen. Zo kwam ik weer terecht op mijn juiste pad en dat maakt mijn wereld zoveel beter en mooier. Dat is iets wat ik het allerliefste wil doorgeven aan anderen. Met mijn eigen ervaring en kennis op zak, zonder maskers, kan ik mijn reis als coach voortzetten. De skills die ik heb geleerd geven mij naast mijn gevoel de juiste handvatten en het vertrouwen dat ik op die manier een goede coach kan zijn voor anderen.

Even Voorstellen

- Diploma professioneel coach (2019)
- Diploma systemisch coachen,   
  karakterstructuur & lichaamswerk (2022)

Met deze opleidingen en de ervaring die ik de afgelopen jaren opdeed als coach heb ik een breed scala aan tools en technieken geleerd die ik toe pas tijdens het coachen en de workshops die ik geef.
Zo coach ik altijd met impact en diepgang. 

Opleiding & kwalificatie

girl on the go is aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO)
en de European Mentoring & Coaching Council Netherlands (EMCC). 

Yldou's favoriete dingen

Lange wandelingen buiten in de natuur

Illustreren

Een goed glas rode wijn (en veel kaas,...)

(gedichten) schrijven

Sporten, Yoga

Disney films keer op keer opnieuw kijken

Muziek, dansen, podcasts luisteren

Lekker eten!
Zowel zelf koken als uiteten

Gelukt!